مشخصات کولر گازی همیشه بر روی آن درج می گردد وبرای اطلاعات بیشتر شما مواردی را در زیر لبان نموده و به شرح هریک می پردازیم.
پنجره ای: منظور از کولرهای پنجره ای همان کولرهای یک تکه می باشد که کمپرسور و سایر قطعات دستگاه در یک مجموعه واحد قرار داده شده اند.
این نوع کولر ها بدلیل اینکه بیشتر در محل پنجره ساختمان نصب می گردیدند به عنوان کولرهای پنجره ای شناخته می شوند.
پرتابل: منظور از کولرهای پرتابل همان کولرهای گاز ی قابل حمل می باشد که معمولاً در ظرفیتهای گرمایشی و سرمایشی پایین تولید می گردند.
T1: منظور از عبارت T1در مشخصات کولرهای گازی آن است که کولر فوق قابلیت کار در شرایط معتدل آب و هوایی را داشته و خریداران محترم بایستی مد نظر داشته باشند که کولرهای T1برای مناطقی که دمای هوا حداکثر تا 43 درجه سانتی گراد باشد مناسب هستند.
T3: منظور از عبارت T3در مشخصات کولرهای گازی بدین معنی است که کولرهای فوق قابلیت کار در شرایط گرمسیری( حاره ای) را نیز داشته و خریداران محترم بایستی مد نظر داشته باشند که کولرهای T3برای مناطق بیش از 43 درجه سانتی گراد نیز قابل استفاده خواهند بود.
ظرفیت (capacity): که معمولاً با واحد BTUکه یک واحد حرارتی بریتانیایی است، نمایش داده می شود که مقدار انرژی حرارتی لازم برای بالابردن دمای یک پوند آب به مقدار یک درجه فارنهایت می باشد.
ولیکن در اصطلاح عامیانه ظرفیت سرمایشی دستگاه بر حسب BTUبه عنوان مدل دستگاه شناخته می شود(مثلاً کولر 9000 یا 12000 و …..)که البته در هنگام خرید و فروش کولر گازی نباید شماره درج شده در مدل دستگاه را به عنوان توان ظرفیت سرمایشی دستگاه ملاک عمل قرار داد بلکه ظرفیت دستگاه را از روی مشخصه فنی درج شده بر روی لیبل یا کاتالوگ دستگاه استخراج نموده و مبنای محاسبات قرار گیرد که متاسفانه در این مقوله نیز بسیار دیده شده که مشخصات اعلام شده یا درج شده بر روی دستگاه نیز با ظرفیت واقعی دستگاه اختلاف بیش از حد داشته فلذا ممکن است که پاسخگوی ظرفیت مورد انتظار شما در حین استفاده و مخصوصا در روزهای گرم سال نباشد .
لذا پیشنهاد می گردد که در خرید های کلان مبنای تایید کالا را اخذ نتیجه تایید از آزمایشگاههای مرجع استانداردمنظور فرمایید.
سقف های اجرا شده با تیرچه بلوک، دارای محدودیت های اجرایی به شرح زیر هستند :
1- فاصله محور تا محور تیرچه ها نباید از 70 سانتیمتر بیشتر باشد.
2- بتن پوششی قسمت بالایی تیر ( بتن روی بلوک ) نباید از 5 سانتیمتر، یا 12/1 فاصله محور به محور تیرچه ها ( دستگاه تیرچه صنعتی )کمتر باشد.
3- عرض تیرچه نباید از 10 سانتیمتر کوچکتر باشد و همچنین نباید از 3.5/1 برابر ضخامت کل سقف کمتر باشد.
4- حداقل فاصله دو بلوک دو طرف یک تیرچه، پس از نصب نباید کمتر از 6.5 سانتیمتر باشد.
5- ضخامت سقف برای تیرهای با تکیه گاه ساده نباید از 20/1 دهانه کمتر باشد. در مورد تیرهای یکسره نسبت ضخامت به دهانه، به 26/1 کاهش می یابد. در سقفهایی که مسئله خیز مطرح نباشد، این مقدار تا 35/1 دهانه نیز کاهش می یابد.
6- حداکثر دهانه مورد پوشش سقف ( در جهت طول تیرچه پیش ساخته خرپایی ) با تیرچه های منفرد، نباید از 8 متر بیشتر شود. توصیه می شود برای اطمینان بیشتر، دهانه مورد پوشش، بیشتر از 7 متر نباشد و در صورت وجود سربارهای زیاد، و یا دهانه بیش از هفت متر، از تیرچه های مضاعف و ماشین سازی استفاده شود.
سقف کناف در سال 1932 توسط آقایان کارل و دکتر آلفونس کناف تولید و سریعا به بازارهای جهانی راه پیدا کرد و این سرعت و استقبال در نوع خود بی نظیر بود ه و به صورت اتفاقی نبوده است بلکه کارایی و مزایای بسیار بالا و معایب بسیار کمی دارد که این معایب هم در طول این سالها برطرف شده است.
سقف کاذب کناف جهت تمامی سقف ها اعم از مسکونی ، اداری ، تجاری ، صنعتی ،سوله ، مراکز تحقیقاتی نظامی و ... کاربرد دارد زیرا سقف های کاذب کناف مقاومت بسیار زیادی در مقابل آتش سوزی ، لرزش ، حرکات دورانی ،رطوبت ، شرایط جوی ناپایدار ، جلوگیری از نفوظ صوت (آکوستیک9 ، برودت دمایی و ... را داشته و نصب بسیار آسان ،تمیز و مدیریت هزینه در این روش باعث استقبال روزافزون و تقاضای بسیار بالای آن در تمام دنیا شده است.
در سیستم ساخت و ساز خشک کناف، به جز سقف کاذب فناوری دیگری که درایوال نامیده می شود وجود دارد که شامل دیوارهای کاذب جداکننده و پوششی می باشد که امروزه در تمامی ساختمانهای مدرن و حتی به علت هزینه کمتر و ویژگی های مثبت امروزه در اکثر ساختمان ها از این متریال و روش اجرا استفاده می شود.
این متریال به علت مزایای فوق العاده فراوان مورد استقبال پیمانکاران و مهندسین و کارفرمایان محترم و فروش سقف کاذب قرار گرفته است.
در دیوار کاذب پوششی همان طور که از نام آن مشخص می باشد بر روی دیوارهای اجرا شده با سفال ، بتن ، خشت ، 3D پانل ،دیوارهای چوبی و دیوارهای قدیمی اجرا می گردد و نیاز به گچکاری ندارد.سهولت نصب ، ظاهری مسطح و زیبا ، سرعت اجرا،و تمامی خواص و مزایا که در بخش سقف کاذب بیان شد باعث استقبال زیاد مصرف کنندگان قرار گرفته است.
از روشهای متداول در ایجاد سقف کاذب می توان به موارد زیر اشاره نمود :
1 – پوشش سقف با رابیتس و اندود
2- استفاده از انواع سقف های کاذب نواری نظیر لوکسالون ٬ فاساد ٬ تیغه ای ٬ پرده ای و دامپا .
معمولا از سقف کاذب دامپا Dampa به دلیل پایداری مناسب در برابر رطوبت در مراکز صنعتی ٬ کشتی ها و ... استفاده می شود .
3 – استفاده از انواع سقف کاذب سلولی گریلیوم یا سقف کاذب باز ٬ سقف های کاذب شبکه ای با دو نوع اجرا ( بصورت نگه دارنده – سپری – نمایان و یا نگه دارنده مخفی برای سازه های سبکتر ) و سقف های کاذب بافل
در این میان انواع شبکه ای به دلیل تنوع بسیار زیاد در جنس و طرح قطعات ( تایل ها و تایل گچی ) بیشتر مورد توجه طراحان بوده و معمولا در ترکیب با سایر روش ها نظیر گریلیوم نماهایی مورد استفاده قرار می گیرد .
سقف کاذب توسط رابیتس اندود : در این روش ابتدا رابیتس را که ورقه ای گالوانیزه با شبکه و برش های خاص می باشد توسط مفتول به صورت دولا بر روی یک شبکه فرعی در سقف ٬ قرار می دهند سپس سطح آنرا با ملات می پوشانند .
استفاده از رابیتس موجب می شود ملات به خوبی بر روی سقف قرار گرفته و سطحی صاف و یکدست ( بدون هرگونه ترک خوردگی ) ایجاد شود .
سقف کاذب گریلیوم : نمای این نوع سقف کاذب شبکه ای متقاطع از پروفیل های آلومینیومی ٬ آهنی ٬ PVC و یا ورق های آلیاژی می باشد که بصورت مناسبی رنگ شده اند .
اجرای سقف کاذب گریلیوم نیز مانند سقف کاذب تایل توسط آویزهای فولادی می باشد . فواصل بین تیغه های و سایز آنها بصورت استاندارد 7.8 x 7.8 ٬ 10 x 10 x 5 ٬ 15 x 15 x 9 ٬ 20 x 20 x 9 ٬ 30x30x9 ٬ 40x40x19 ٬ 50x50x19 ٬ 60x60x19 ٬ 60x60x20 ٬ 40x40x20 در هر متر مربع می باشد .
سقف کاذب دامپا Dampa : دامپا یکی از پرکاربرد ترین انواع سقف کاذب نواری می باشد از ویژگی های این نوع سقف کاذب :
1 – قابلیت نصب از پایین ( مواردی که فاصله بین سقف کاذب و سقف و سیستم کناف اصلی کم است و نمیتوان با حرکت دادن قطعات آنها را از بالای نگه دارنده ها در محل مناسب قرار می گیرد 2 – مخفی شدن کامل سازه نگه دارنده در پشت قطعات 3 – دسترسی آسان به پشت قطعات 4 – غیر قابل اشتعال بودن قطعات 5 – تنوع رنگ 6 – مقاوت مناسب در برابر رطوبت ٬ باکتریها و مواد شیمیایی
1- تراز سقف کاذب بروی دیوار های جانبی بوسیله چاک لاین علامتگذاری می شود
2- نبشی تراز بر روی دیوارهای جانبی بروی علامت ها نصب می شود.(با استفاده از عامل نصب مطمئن مثل پیچ ورولپلاک)
3- محل آویزهای سقفی بروی سقف علامتگذاری می شود
4- آویزهای سقف کاذب با استفاده از عامل های مناسب به سقف متصل می شود. (مثل بولت چکشی)
5- سازه های باربر با استفاده از براکت به آویزها متصل می شود
6- سازه های پانل خور با استفاده ازکلیپس در تراز نبشی دور، به سازه های باربر متصل می شود
7- پانل ها با استفاده از پیچ مخصوص به سازه های پانل خور دوخته می شوند
8- محل درزها و روی پیچ های کناف با استفاده از بتونه درزگیری بتونه و سپس سقف کاذب کناف نقاشی می شود.
استانداردهای نگهداری و تعمیرات تجهیزات فروش ماشین آلات راهسازی روش های اندازه گیری میزان فرسایش (فعالیت روزمره نت) و بازگرداندن تجهیزات به شرائط اولیه (تعمیر) را مشخص می نمایند.
برای هر یک از فعالیت ها، استانداردی جداگانه تعریف می گردد.
روش های انجام فعالیتهای نت شامل دستورالعمل ها و متدها و زمان های لازم برای بازرسی، تعمیرات و سایر فعالیت های مرتبط با نت می باشند.
انواع استانداردهای نت شامل :
· استانداردهای بازرسی ( برای اندازه گیری میزان فرسایش و تعیین محدوده های مجاز)
· استانداردهای تعمیر ( برای بازگرداندن تجهیزات به شرائط اولیه)
· استاندارد تعمیرات اساسی ( برای جلوگیری از فرسایش ماشین آلات سنگین )
· روش های نت ( نشان دهنده روش ها و زمان های اجرای نت
نگهداری
بدیهی است که واحد ماشین آلات راهسازی در هرشرکت بیشترین وقت مدیران و مجریان پروژه ها را صـرف خود کـرده کـه این امـر باعـث خارج شدن از مسیـر اصلی شرح وظائـف و درنهایـت منجر به کنـد شـدن پیشرفت پروژه خواهد شد، لذا: با عقد قرارداد، سرویس و نگهداری ماشین آلات فعال در پـروژه های کارفرمایان را برعهده گرفته و ماشین آلات را برای پیشبرد اهداف پروژه در آمادگی کامل نگه دارد. ما بر این باوریم که با در اختیارداشتـن تیمهای تخصصی، ماشین آلات بهترین راندمان را خواهند داشت و برگشـت سرمایه گذاری در این زمینه را تضمیـن خواهد نمود.
مشاوره
رقابت نزدیک مجریان پروژه های عمرانی در سال های اخیر اهمیت کاهش هزینه ها و مدت زمان انجام پروژه را دو چندان نموده است و پر واضح است که کلید اصلی آن در واحد ماشین آلات راه سازی شرکت هاست. پایین آوردن زمان توقف ماشین آلات،هزینه های تعمیر و نگهداری وهمچنین بالا بردن راندمان ماشین آلات و استفاده از ماشین آلات متناسب با نوع توانایی های آنها نقش مهمی در موفقیت پروژه ها دارد
در دهه های اخیر مهندسان و معماران برای دستیابی به مقاومت و پایداری سازه و همچنین الزامات طراحی از بتن پیش ساخته استفاده می کنند.
برخی مزایای بتن دیوار پیش ساخته عبارتند از:
1. مقاومت مناسبی در برابر ضربه و حریق دارند.
2. انتخابهای هنری و زیبایی شناختی تقریبا نامحدود به لحاظ شکل ، رنگ و ... دارند
.چنانچه ساختار سطحی مناسب آن برای اجرا هر نوع طراحی شرایط مناسبی را طراحی
معماری فراهم می آورد.
3. بدلیل تولید کارخانه ای آن کنترل کیفیت دقیقتری صورت می گیرد و سازگاری فوق
العاده ای بین اجزاء سازه ایجاد می کند.
4. سرعت ساخت و اجرا انواع دیوار پیش ساخته بیشتر آن سبب کاهش تأخیرهای ناخواسته و کاهش قیمت تمام شده آن
نسبت به سایر روشهای ساخت می گردد.
5. بازده حرارتی عالی و مقاومت مناسب در برابر تغییرات آب و هوایی از دیگر مزایای
آن است.
ساختمان های پیش ساخته به دو دسته ی کلی تقسیم می شوند:
ساختمان های دیوار بتنی پیش ساخته
ساختمان های چوبی پیش ساخته
ساختمان های بتنی پیش ساخته به دو دسته تقسیم می شوند:
• یک دسته فقط آنهایی که سـتون وتیر در کارخانه درست شده و به محل کار انتــقال پیدا کرده و دیوارهای جدا کننده در محل کار ساخته می شوند برای دیوارهای جدا کننده ی این نوع ساختمان معمولا از دیوارهای گچی یا آجرهای سبـــک وتوخالی استــفاده میشود و سقفها ممکن است پــیش ساخته یا بتنی باشند.
• دسته ی دوم ساختمان هایی هستند تمامی قطعات آن در کارخانه ساخته می شود.
سازه های بتنی نیز به دو دسته ی کلی تقسیم می شوند:
• مسلح نظیر تیر و ستون پیش ساخته
• غیر مسلح نظیر جداول خیابانها
در اوایل صنعت بتن پیش ساخته به دلیل وجود نداشتن یک استاندارد ثابـــــــــت بتن پیش ساخته به صورت مختـــــلف و اشکال هندسی متـــفاوتی ساخته میــــشد و به صورت تجربی شکل های پیش ساخته ها استاندارد شدند مثلا برای پل ها تیرهای تی شکل و قوطی شکل مناسبترین تولیدات بودند برخی از قطعات کف و سقف که در گذشته استفاده می شدند عبارت بودند از : تی های مضاعف ، تی ها ی تک ، ناودانی ها ، دال های تخت تو پر وانواع دیگری از این شکل ها می باشد .
بعد از چندین سال ثابت که تی های مضاعف برای دهانه های 10 تا 20 متر بسیـــــــــار اقتصادی هستند و در تمام فعالــیت های صنعتی به صورت استانــــدارد در آمدند . تی های مضاعف با عرض 240سانتی متر رواج دارند اما با عرض های 270،300،360 نیز ساخته می شوند ارتفاع این مقاطع30 تا100سانتی متر تغییر میــ ـکند رایج ترین تی هاعرض 240 وارتفاع 60 سانــــتی متر می باشد.
در ابتـــــــدا دال های تو خالی به ضخامت ها ی 10،15،20 ساخته میــ ـــشوند اما امروزه معمولا به ضخامت 20 سانتی متر و گاهی به ضخامت 25و30 سانتی متر ساخته می شوند دال ها اکثرا با نام ماشین تولید شونده ی آنها شناخته میشوند از جمله می توان دال های اسپن کریت به عرض 100 سانتیمتر و فلکثیکر به عرض 20 سانتی متر و غیره را نام برد .
این دال ها در عرض با هم متفاوت هستند.
برای ساخت دیوار پیش ساخته ، دیوارهای بیرونی مکانهای بزرگ همچون پادگانها ،کارخانجات و باغها استفاده از مصالح سنتی همچون آجر و بلوک های سیمانی بسیار پرهزینه و زمان بر می باشد . مضاف بر اینکه این نوع دیوار چینی نیاز به تدارکاتگسترده دارد که در نقاط غیر شهری مشکلات بسیار بیشتری را به همراه خود دارد. فنس کشی نوع دیگری از ایجاد دیوار محافط می باشد که اگر چه سرعتبیشری در اجرا دارد ، متاسفانه مانع مناسبی برای جلوگیری از ورود افراد به داخلمحوطه نمی باشد و قابلیت تخریب و برش آسان را دارا می باشد. |
یکی از سریعترین راه های ایجاد دیوار با امنیت بالا و قیمت مناسب استفاده از دیواره های پیش ساخته بتنی موسوم به H پانل می باشد.
این قطعات که توسط قالب های بتنی این مجتمع قبلآ بتن ریزی می شود، توسط جرثقیل به محل اجرا آورده شده و این دیوارهای پیش ساخته براحتی در محل اجرا منتاژ می گردد.
قالب اچ پانل در طرح ها و سایزهای مختلف در ایران طراحی و ساخته می شود
ساندویچ پانل پلی یورتان چیست؟
ساندویچ پانل پلی یورتان که به دلیل استفاده در جداره دیواره بسیاری از یخچال ها به ساندویچ پانل یخچالی نیز معروف است، می توان گفت در رده بهترین ساندویچ پانلها به لحاظ خواص ویژه پلی یورتان قرار دارد.
حداقل دانسیته (چگالی) پلی یورتان قابل استفاده در و سازنده ساندویچ پانل پلی یورتان ، 40 می باشد.
هر چقدر این دانسیته بیشتر باشد نشان دهنده کیفیت بهتر ، استحکام و فشردگی بیشتر ساندویچ پانل می باشد.
ویژگی های ساندویچ پانل پلی یورتان
عایق پلی یورتان که در این نوع ساندویچ پانل استفاده شده است دارای ویژگی های زیر می باشد:
مقاوم در برابر حلال ها، روان کننده ها، روغن ها، اسید و بازهایی (با غلظت کم)، دود و بخار های سمی کارخانجات صنعتی
مقاوم در برابر رطوبت هوا و آب که باعث می شود امکان رشد را از قارچ ها ،میکروب ها و سایر گیاهان سلب نماید.
بو ندارد و برای سلامتی انسان و حیوان فاقد خطر می باشد.
عدم امکان زندگی حشرات موذی در داخل عایق پلی یورتان
بالاترین ضریب رسانایی مقاومت گرمایی نسبت به سایر عایق های معدنی و آلی
ایمنی بالا در برابر آتش سوزی و فروش ساندویچ پانل پلی یورتان